Zielona pasta z kwiatami mniszka
Write a review
Print
Ingredients
- kawałek selera
- pół cebuli
- kawałek brokuł
- garść szpinaku
- kilka kwiatów mniszka
- ząbek czosnku
- nierafinowany olej
- sól
Instructions
Kwiaty mniszka zalać osoloną wodą i odstawić na minimum pół godziny. Oddzielić same płatki. Seler i cebulę udusić na odrobinie wody i oliwy. Szpinak udusić na podsmażonym, utartym ząbku czosnku. Brokuł ugotować na parze. Szpinak i brokuł zmiksować . Połączyć z selerem i cebulką. Posolić. Wymieszać z częścią płatków a resztę płatków użyć do dekoracji.
Ekopensjonat - wczasy detox, warsztaty rozwojowe, obozy konne wege http://www.ekopensjonat.pl/
OFF
Animated Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company