Przepyszna surówka z surowych buraczków
To prawdziwe zaskoczenie dla tych, którym surowy burak kojarzy się zapachem ziemi lub starej piwnicy :)
Write a review
Print
Ingredients
- trzy młode buraczki
- kawałek marchewki
- ½ -1 jabłka
- ½ małej cytryny
- ½ -1 łyżeczki miodu
- pół szklanki świeżo wyłuskanych orzechów włoskich
Instructions
Buraczki obrać ze skórki. Marchew wyszorować. Jabłko umyć. Cytrynę obrać ze skórki. Buraczki, marchew, jabłko i cytrynę umieścić w blenderze i rozdrobnić. Skosztować. W razie potrzeby dosłodzić miodem. Wymieszać z orzechami. Mniam!
Ekopensjonat - wczasy detox, warsztaty rozwojowe, obozy konne wege http://www.ekopensjonat.pl/
OFF

Categories: Ekokuchnia - przepisy

Animated Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company